Donnerstag, 3. April 2014

Comunicarea între parohii din Brașov și Sibiu

La initiativa Parohiei Evanghelice din Brasov, la data de 28 martie a avut loc un schimb de experiente si impresii pe plan uman si profesional. Noua colaboratori, iclusiv primpreotul Christian Plajer au venit in vizita din Brasov la parohia din Piata Huet.

Dupa o slujba de rugaciune si o runda de prezentari s-au impartit participantii in grupe, specifice activitatilor desfasurate la locul de munca. Astfel schimbul de impresii si experienta a putut fi foarte bogat si vast; ulterior, aceste impresii au putut fi prezentate in plen.

Dupa aceea a fost vizitata si Biserica Evanghelica din Gusterita, si a fost organizat un pranz comun. Brasovenii au avut ocazia de a-si face o imagine despre biserica - cetate. Au remarcat cu aceasta ocazie, cate natiuni sunt reprezentate prin cei care isi desfasoara activitatea in Gusterita: artisti japonezi, gradinari canadieni, practicanti germani, studenti si profesori din Romania.

Primpreotul Plajer si-a exprimat bucuria de a putea revedea biserica - cetate, pentru care participase anul trecut la un semimaraton.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen